New Models Contest Romania 2017

Macheta internet

Vino la selectii si poti fi unul dintre finalistii concursului NMCR 2017 organizat de One Models Romania!

Criterii si conditii de participare: Fete peste 13 ani si peste 1,70m; Baieti peste 16 ani si peste 1,82m; Tinuta de voie, la alegere; fara machiaj (fete);  Cu sau fara experienta de modeling (experienta nu constituie un avantaj); Nu este necesara inscrierea prealabila; Preselectiile sunt castinguri tehnice, fara public spectator, sub forma unor interviuri!

Cei selectati vor fi anuntati telefonic in data de 30 Iunie 2017. Acestia vor participa la finala organizata in Romania in a doua parte a anului 2017. Finala va fi jurizata de reprezentantii  unor celebre agentii internationale din Paris, Milano si New York! Castigatorii vor semna un contract de modeling international cu One Models.

Am organizat selectii in: IASI, VASLUI, FOCSANI, BRASOV, TÂRGU MURES, BUZAU, TÂRGU JIU,  CRAIOVA,  SLATINA,  PITESTI,  PLOIESTI,  GIURGIU, CONSTANTA, GALATI, BRAILA, BUCURESTI

Cei care doresc sa participe la concurs si nu au reusit sa ajunga la aceste selectii se pot inscriere online aici: http://www.onemodels.ro/become-a-model , cu mesajul pt NMCR 2017!

Leave a Comment