New Models Contest Romania 2016

Macheta NMCR 2016 online

New Models Contest Romania 2016

Concurs de modeling pentru fete si baieti.

Vino la selectii si poti fi unul dintre finalistii concursului NMCR 2016 organizat de One Models Romania!

In perioada 04 – 16 Aprilie 2016 am organizat castinguri in localitatile: Bacau, Botosani, Focsani, Suceava, Onesti, Iasi, Adjud, Vaslui, Barlad, Roman, Tecuci, Piatra Neamt, Ramnicu Sarat, Pitesti, Dr. Tr. Severin, Targoviste, Galati, Tirgu Jiu, Braila, Slobozia si Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Mures, Ploiesti, Buzau, Slatina, Constanta , Bucuresti si Craiova.

Daca sunteti din una dintre localitatile in care s-au organizat deja castinguri dar nu ati reusit sa ajungeti la aceste castinguri va puteti inscrie pe http://www.onemodels.ro/become-a-model cu mentiunea: Pt NMCR 2016!

Conditii de participare: Pot participa la selectii fete si baieti de orice cetatenie cu sau fara experienta în modeling. Experienta in modeling nu constituie un avantaj! Fete peste 13 ani si 1.70 m; Baieti peste 16 ani si 1.82 m.

La selectii trebuie sa va prezentati cu tinuta de voie, la alegere si fara machiaj. Nu este necesara înscrierea prealabila, ci doar prezenta directa la una dintre locatiile in care se organizeaza selectii. Nu se percep nici un fel de taxe!

Preselectiile sunt organizate sub forma unor castinguri tehnice, fara public, sub forma unor interviuri! Toti finalistii (fete si baieti) vor intalnii reprezentantii celebrelor agentii de modele din Paris, Milano si New York care vor veni in Romania pentru a juriza finala NMCR 2016!

Premii in contracte de modeling in valorea toatala de peste 50 000 Euro cu celebre agentii din Paris, New York, Milano, Londra, Tokyo prin One Models plus alte premii speciale. Contracte se vor acorda numai castigatoarelor la sectiunea “women”. Contractele se vor acorda in anumite termene si conditii.

Leave a Comment