CASTING New Models Contest Romania 2019

New Models Contest Romania 2019
Concurs de modeling pentru fete si baieti.
Vino la castinguri si poti fi unul dintre finalistii concursului New Models Contest Romania 2019 sau pur si simplu vino sa te alaturi echipei noastre de modele!
Conditii de participare:
Pot participa la casting fete si baieti de orice cetatenie din Romania sau Republica Moldova, cu sau fara experienta în modeling. Experienta in modeling nu constituie un avantaj!
Fete peste 13 ani si 1.72 m.
Baieti peste 17 ani si 1.83 m.
La casting trebuie sa va prezentati cu tinuta de voie, la alegere si fara machiaj!
Nu este necesara înscrierea prealabila, ci doar prezenta directa la una dintre locatiile in care se organizeaza casting. Minorii trebuie sa – si informeze parintii despre intentia de a participarea la casting.
NU SE PERCEPE NICIUN FEL DE TAXA!
Castingurile sunt organizate tehnic, fara public, sub forma unor interviuri!
Toti finalistii (fete si baieti) vor beneficia de o sedinta foto profesionala organizata de One Models. Jurizarea concursului se va face in colaborare cu celebre agentii de modele din Paris, Milano si New York!
Castigatorii vor semna contracte de modeling cu celebre agentii internationale prin One Models Romania!
La castinguri puteti opta pentru participarea la New Models Contest Romania 2019 sau doar pentru a va alatura echipei de modele One Models pentru o cariera nationala si intrenationala in modeling!
Am organizat deja casting in Bacau, Suceava, Botosani, Iasi, Vaslui, Cluj Napoca, Satu Mare, Baia Mare, Alba Iulia, Pitesti, Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Craiova, Constanta, Galati, Focsani, Buzau, Ploiesti, Bucuresti, Slatina si Brasov!

Cei care NU au reusit sa ajunga la casting, SE POT INSCRIE ONLINE pe www.onemodels.ro/become-a-model pana pe 30 Noiembrie 2019!
Relatii la telefon: +40 314 329 103


Leave a Comment